banner-laserleague.png

Meer bewegen begint met meer plezier maken

Samen krijgen we meer jongeren in beweging

ShuffleSports is een initiatief vanuit NOC*NSF en Special Heroes met als doel om meer jongeren in beweging te krijgen. We richten ons hier specifiek op jongeren op het vmbo, vso en pro. Om dit doel na te streven werken we samen met jongeren, scholen en gemeenten in heel Nederland.

Op de hoogte blijven? Laat hier je e-mailadres achter.

Bedankt voor je aanmelding!

Background_Banner
FunGIF.gif

Plezier

Bij ShuffleSports draait het niet om prestatie, winnen en beter zijn dan een ander, maar om op je bek gaan en plezier maken met andere jongeren.

We combineren altijd elementen uit twee verschillende sporten zodat iets geks en nieuws ontstaat wat nog nooit iemand heeft gedaan.

Vernieuwing

Absurd_GIF.gif

Met ShuffleSports hoeven jongeren zich nooit te vervelen. Na een blok van een aantal weken kunnen ze namelijk weer een andere ShuffleSport kiezen.

Afwisseling

Afwisseling_Static2.png
Afwisseling_GIF.gif

"In de basis klopt ShuffleSports op alle fronten. Het continu blijven betrekken van de doelgroep en daarmee leren van een doelgroep die voor ons zo ongrijpbaar is."

– Jolanda Janssen, Verbindingsofficier VIE Kerkrade

banner-obstaclevoetbal.png

Hoe we samenwerken

Om ons doel te bereiken hebben we jou nodig! De scholen en gemeenten spelen een sleutelrol in de doorontwikkeling van ShuffleSports. Samen met de jongeren blijven we het concept testen en aanscherpen. Zo gaan we samen op zoek naar een oplossing waar jongeren structureel aan meedoen en die opgeschaald kan worden naar de rest van Nederland. 

Logo-Holz_edited.jpg
Vie---logo---multicolor---CMYK---slogan-zwart_edited.png
Background_Banner

Tussenstand

446

jongeren hebben we bereikt met ShuffleSports

127

jongeren hebben meegedaan met ShuffleSports

76

jongeren die hebben meegedaan zitten niet op een sport

Benieuwd naar onze aanpak of geïnteresseerd in een samenwerking?
 
Plan hier een gesprek in!